Le contenu de cette page nécessite une version plus récente d’Adobe Flash Player.

Obtenir le lecteur Adobe Flash

De Luxe Kamer - Erreur MM_XSLTransform.
https://ws.availpro.com/BookingEngine/Availabilities/Legacy/GetRateList.ashx?&login=emhotel&password=oliv1975&engine=265P&hotelId=3567&language=L3 nest pas un document XML valide.
DOMDocument::loadXML(): Start tag expected, '<' not found in Entity, line: 1 dans le fichier https://ws.availpro.com/BookingEngine/Availabilities/Legacy/GetRateList.ashx?&login=emhotel&password=oliv1975&engine=265P&hotelId=3567&language=L3.
Security: User does not exists, password is invalid, or user is not allowed to logon

 

 

Voor 1 of 2 personen. Kamer van 17 tot 24 m2 aan de straatkant en uitgerust met 2 bedden van 90 cm of een erg groot bed van 180 cm. Moderne badkamer met een bad, gescheiden WC . Mogelijkheid om een extra bed bij te voegen.
We bechikken over 2 De Luxe Kamers op de begane grond die beschikbaar zijn voor gasten met een geringe mobiliteit Chambre De Luxe accès handicapé.

Al onze kamers zijn uitgerust met draadloze Wifi en met kabel, Philips TV met plat scherm en meer dan 30 internationale zenders, regelbare airconditioning, bedlampjes, luidspreker in de badkamer, dienblad met elektrische waterketel en bijbehorende producten...

Al onze diensten en uitrusting.

Ontbijt van 7u tot 10u30 – Room service (diner) van 18u tot 2u